Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Τα Βίκος Relays τρέχουν με Μαρκούλα και Μηλιώτη για την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή

Τα Βίκος Relays τρέχουν με Μαρκούλα και Μηλιώτη για την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή

markoulasmiliotis

«Τρέχουμε για καλό σκοπό, στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή», με αυτό το μήνυμα που στέλνουν οι δύο Ολυμπιονίκες πρεσβευτές των Βίκος Street Relays, διεξάγονται το Σάββατο απόγευμα 13 Ιουνίου στα Ιωάννινα, οι 2οι αγώνες σκυταλοδρομιών τρεξίματος που αποτελούν τον τέταρτο φετινό σταθμό της μεγαλύτερης πανελλαδικής σειράς ομαδικών αγώνων δρόμου.
Οι δύο Γιαννιώτες Ολυμπιονίκες που αποτελούν τον επόμενο κρίκο στην αλυσίδα συνεργασίας του Συλλόλου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τα Βίκος Street Relays, είναι ο Γιώργος Μαρκούλας, 4ος Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και ο Παναγιώτης Μηλιώτης, 8ος Ολυμπιονίκης στη κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000.
Πέραν του ότι οι δύο Έλληνες πρωταθλητές θα εκπροσωπήσουν τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, δέχθηκαν με μεγάλη χαρά να συμμετέχουν στον φετινό αγώνα των Ιωαννίνων και γιατί τα Street Relays είναι ο μοναδικός αγώνας που έχει έντονο το φιλανθρωπικό στοιχείο, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή.
“Μου ακούγεται πολύ καλή ιδέα και είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας, γιατί έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα”, επεσήμανε ο Γιώργος Μαρκούλας, προσθέτοντας πως “είναι ένας αγώνας που απευθύνεται σε όλον τον κόσμο και δίνει το ερέθισμα στον καθένα να βγει από το σπίτι του και να αθληθεί. Καλώ όλους τους Γιαννιώτες να πάρουν σκυτάλη και να βρεθούν το Σάββατο 13 Ιουνίου στην Πλατεία Μαβίλη για να τρέξουμε όλοι μαζί για καλό σκοπό”.
Για τον Παναγιώτη Μηλιώτη το σημαντικότερο όλων είναι πως μέσα από τα Βίκος Relays στηρίζεται το έργο της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή: “Εγώ θα συμμετάσχω γιατί καταρχήν πρόκειται για αγώνα που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι ότι πιο σημαντικό να στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας. Επίσης οφείλουμε σαν Ολυμπιονίκες να στηρίζουμε αγώνες που βοηθούν τον κόσμο να αθλείται”.
Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα των αγώνων www.vikos.relays.gr.
Επιτόπου εγγραφές γίνονται επίσης στα καταστήματα Forthnet των Ιωαννίνων (Φρόντζου Κ. 1 & Μουλαϊνίδου,Τηλ. 26510 48883) και της Άρτας (Φιλελλήνων 17, Τηλ. 26810 78078).
Από το Γραφείο Τύπου  και Ενημέρωσης

Δείτε Επίσης

Σκιοθέατρο του Αγάπιου Αγαπίου από τα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου, τον Σύλλογο Γυναικών και τον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων

Τα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων με το Σύλλογο Γυναικών Ιωαννίνων και τον Εμπορικό Σύλλογο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments