Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Προέδρου του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Προέδρου του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Μωυσή Ελισάφ για την τιμή που μου έκανε, σ’ εμένα προσωπικά αλλά και στην παράταξη «Γιάννενα Τώρα», να μου αναθέσει την προεδρία του Ν.Π.Δ.Δ. «» του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής είναι ο φορέας κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας και αναφέρεται σε ευαίσθητες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού, όπως είναι τα βρέφη και νήπια έως 4 ετών, οι ηλικιωμένοι, οι άστεγοι, οι άνεργοι και γενικά σε εκείνους που έχουν ανάγκη τη στήριξη της κοινωνίας και των φορέων της. Οι δομές του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και η ικανοποιητική τους λειτουργία προσφέρουν σημαντικό έργο με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων των εργαζομένων σε αυτές.

Δηλώνω ότι με προσπάθεια και αφοσίωση, με αγάπη και διάθεση προσφοράς εγώ και το νέο Δ.Σ. του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με τους εξαιρετικούς συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει ακόμη καλύτερη η λειτουργία των δομών και ακόμη μεγαλύτερη η ικανοποίηση των αναγκών των ομάδων αυτών. Πρώτο μου μέλημα είναι να ικανοποιηθούν άμεσα όλες οι αιτήσεις των βρεφών και των νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο Πρόεδρο Φίλιππο Τσουμάνη, για όσα προσέφερε τα οκτώ χρόνια της παρουσίας του στον «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» και την συνεργασία που είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε και στο νέο Δ.Σ.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments