Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το περιεχόμενο του βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη εξέτασε η Ασφάλεια

Το περιεχόμενο του βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη εξέτασε η Ασφάλεια

Αυτό που θα κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να ταυτοποιήσουν τα άτομα, που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο και να πάρουν καταθέσεις

vaggleis-giakoumakis-31-e1424116903906

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση του βίντεο που παρέδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ομάδα συμφοιτητών του στην σχολή στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτές των Εγκληματολογικών Εργαστηριών της Ελληνικής Αστυνομίας είδαν στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο τον 20χρονο και τέσσερις συμφοιτητές του να βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ενώ όπως διαπιστώθηκε ένα ακόμη άτομο βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Στο βίντεο μάλιστα ακούγονται τόσο ο Βαγγέλης όσο και οι υπόλοιποι αρχικά να γελάνε, αλλά στη συνέχεια η τετράδα των συμφοιτητών του, τον έπιασε και τον πέταξε από το κρεβάτι. Αυτό που θα κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να ταυτοποιήσουν τα συγκεκριμένα άτομα και να πάρουν καταθέσεις ενώ αναζητείται και αυτός που βιντεοσκόπησε το περιστατικό.

Τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Τσούκαλης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έλαβε από πρώην εργαζόμενο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments