Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά /  Το 5ο Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο ΠΕΑΚΙ-   ΤηνΚυριακή 19 Μαρτίου 2017

 Το 5ο Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ στο ΠΕΑΚΙ-   ΤηνΚυριακή 19 Μαρτίου 2017

opap_akadimiesΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Για 2η συνεχόμενη σεζόν, ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στην καρδιά του αθλητισμού με πρωτοποριακές ιδέες και πρωτοβουλίες πουστοχεύουν στην ενδυνάμωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αξιών και το ΠΕΑΚΙ βρίσκεται στην ευχάριστηθέση να φιλοξενείμια εκδήλωση ακαδημιών από ολόκληρητηνΒορειοδυτικήΕλλάδα (Κέρκυρα, Ήπειρος, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία).

ΤηνΚυριακή 19 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το 5ο Φεστιβάλ ΑθλητικώνΑκαδημιών ΟΠΑΠ στο Πανηπειρωτικό ΕθνικόΑθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων στην Ανατολή. Οι φωτογραφίες είναι από την περσινή επιτυχημένηεκδήλώσηστα Ιωάννινα, όπουσυμμετείχαν περίπου 680 παιδιά και 1.200 γονείς. Φέτος, τα παιδιά θα έχουντηνευκαιρία τόσο να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίςόμως να μετρούν το σκορ, όσο και να δοκιμάσουνδιάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες οι οποίες θα τουςφέρουν πιοκοντάστις αξίες της ομαδικότητας, του ευ αγωνίζεσθαι, της αφοσίωσης και του σεβασμού. Παράλληλα, θα δοκιμάσουνάλλα αθλήματα όπως το σκάκι, το taekwondo και τηντοξοβολία, αλλά θα γνωρίσουν και Παραολυμπιακά αθλήματα και αθλητές. Οι γονείς, αντίστοιχα, θα περάσουν το χρόνοτουςδημιουργικά, παρακολουθώντας ιατρικάσεμινάρια, όπως και σεμινάρια διατροφής και ψυχολογίας.

Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ θέλει να ευχαριστήσει τουςδιοργανωτές για την προτίμηση της πόλης μας και των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ για 2η συνεχόμενηχρονιά.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments