Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Το IBC ήταν καταιγιστικό απέναντι στον Αίαντα Άρτας :91-61 το τελικό σκορ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το IBC ήταν καταιγιστικό απέναντι στον Αίαντα Άρτας :91-61 το τελικό σκορ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Από:Γιώργος Γκόντζος–Στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση μέχρι στιγμής το IBC ήταν καταιγιστικό απέναντι στον Αίαντα Άρτας και δίχως να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του αγώνα έφτασε δια περιπάτου στο τελικό 91-61, κάνοντας το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Σταύρου Βλάχου κατάφεραν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης βγάζοντας υψηλή ένταση στην άμυνα. Το 28-17 του πρώτου δεκαλέπτου έδωσε τη δυνατότητα τους γηπεδούχους να «χτίσουν» το προβάδισμά τους, την ίδια στιγμή που ο Αίαντας προσπαθούσε να μαζέψει τη διαφορά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σταθερή διαφορά 13 πόντων (47-34).

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα καθώς Δάσκαλος, Κρικώνης, Χαντέλης και Κρανής κρατούσαν την μπαγκέτα στην επίθεση «εκτελώντας» την άμυνα του Αίαντα, ενώ οι πολλές κλεμμένες μπάλες σε συνδυασμό με την καλή περιφερειακή άμυνα, εκτόξευσαν τη διαφορά στους 24 πόντους (70-46) στο φινάλε του γ’ δεκαλέπτου.

Το παιχνίδι απέκτησε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του IBC δεν άφησαν το πόδι από το… γκάζι, καθώς ο κόουτς ήθελε η ομάδα να συνεχίσει στο ίδιο, υψηλό τέμπο. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ, με το τελικό 91-61 να έρχεται ως φυσική συνέπεια.

 

Διαιτησία: Κληματάς-Λειβαδίτης

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-17, 47-34, 70-46, 91-61

IBC (Σ. Βλάχος): Μπάτης, Δάσκαλος 17(2), Κρικώνης 10, Χαντέλης 10(1), Κακατσίδης 4, Σιντόρης 8, Ματσάγγας 9(1), Πατραμάνης3(1) , Μακρής 3(1), Κράνης 11(1), Τσιρώνης 6(2), Μάλλιος 8

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments