Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Φώτης Βάββας: «Αισθάνομαι ικανοποίηση από την αναγνώριση του έργου μου. Κλείνει ένας προσωπικός κύκλος εξυπηρέτησης του ΕΣΥ μετά από επιλογή του Υπουργού Υγείας που είναι απόλυτα σεβαστή αλλά περισσότερο ίσως πολιτική…»

Φώτης Βάββας: «Αισθάνομαι ικανοποίηση από την αναγνώριση του έργου μου. Κλείνει ένας προσωπικός κύκλος εξυπηρέτησης του ΕΣΥ μετά από επιλογή του Υπουργού Υγείας που είναι απόλυτα σεβαστή αλλά περισσότερο ίσως πολιτική…»

babbas_fothsΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’στα σημεία των καιρών’’ ο Φώτης Βάββας απερχόμενος Διοικητής Του Γενικού Πανεπιστημιακού  μίλησε για την τριετή του παρουσία στη Διοίκηση του Νοσοκομείου τονίζοντας πως  η μεγαλύτερη δυσκολία που συνάντησε ήταν οι περιορισμένοι πόροι τόσο οι οικονομικοί όσο και οι ανθρώπινοι ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια που έκανε. Ο κ. Βάββας αναφέρθηκε και στον διάδοχό του Βασίλη Τσίκαρη και τον προέτρεψε να βάλει το δικό του στίγμα και πινελιά στη Διοίκηση ενός από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments