Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Χαιρετισμός της Ο.Γεροβασίλη στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Χαιρετισμός της Ο.Γεροβασίλη στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

images

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Φίλες και φίλοι,

Δυστυχώς οι υποχρεώσεις της εκλογικής μάχης με κράτησαν στην Αθήνα και δεν ήταν δυνατόν να είμαι σήμερα μαζί σας για να καλωσορίσουμε στο Νομό μας, στην πόλη μας  τον φίλο και σύντροφο Νίκο Βούτση. Ζητώντας την κατανόηση όλων σας γι’ αυτό, επιτρέψτε μου να σας απευθύνω και να του απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό.

Τον περασμένο Γενάρη σπάσαμε τα δεσμά του φόβου, δείξαμε τη πόρτα στις φθαρμένες πολιτικές δυνάμεις που μας έφεραν ως εδώ και είπαμε ΝΑΙ στην ελπίδα.

Επί 8 μήνες δεχθήκαμε πιέσεις και εκβιασμούς από κύκλους πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων εντός και εκτός της χώρας.

Αντισταθήκαμε βάζοντας μπροστά το συμφέρον, όχι το δικό μας και των ψηφοφόρων μας, αλλά όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, όπως αρμόζει σε μια Αριστερή κυβέρνηση.

Ακόμη κι όταν,  κάποιοι από εκείνους που πορευόμασταν μαζί, επιχείρησαν να οικειοποιηθούν το κοινό μας εγχείρημα και να μη δώσουν τη μάχη με την πραγματικότητα, όπως αρμόζει στην Αριστερά, αποφασίζοντας να «ρίξουν» την Κυβέρνηση.

Στις επόμενες τρεις εβδομάδες  θα εντείνουμε τις προσπάθειες ώστε η πρώτη Αριστερή κυβέρνηση, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να μην αποτελέσει παρένθεση, όπως επιδιώκουν οι συντηρητικές δυνάμεις –κι όχι μόνο- στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θα παλέψουμε να τη δυναμώσουμε κι άλλο στην κάλπη, για να πατήσει πιο γερά στα πόδια της και να κυβερνήσει υπέρ των μεσαίων και αδύναμων στρωμάτων του λαού μας.

Για να κάνουμε έτσι, σε όλους σαφές πως η πολιτική παραφωνία του εκβιαστικού μνημονίου γρήγορα θα τελειώσει και πως η πόρτα των δεσμεύσεων και των εκβιασμών του λαού μας θα διπλοκλειδωθεί μια για πάντα.

Η Άρτα και σ’ αυτές τις εκλογές θα δείξει το δρόμο της νίκης.

Συνεχίζουμε τη μάχη.

Δεν γυρίζουμε την πλάτη μας στο μέλλον.

Δεν ξορκίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα.

Παίρνουμε ευθύνες, μπαίνουμε μπροστά, δουλεύουμε σκληρά και προχωράμε μπροστά.

Για να κάνουμε την ελπίδα πράξη.

Καλή επιτυχία στην αποψινή εκδήλωση, καλή δύναμη και καλό αγώνα.

 

Όλγα Γεροβασίλη

Υπ. βουλευτής Άρτας, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡ

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments