Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ματαιώνει τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ματαιώνει τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσει στα μέλη της ότι η εκλογικοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματισθεί για 15.10.2020 καθώς και η τρίτη επαναληπτική για 22.10.2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου DULAC και κατά συνέπεια οι εκλογές στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2020, ή στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2020, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη και το προσωπικό της Τράπεζας, πάρθηκε η παραπάνω απόφαση αφού λήφθηκαν υπόψη η ΚΥΑ με αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 64450 (ΦΕΚ τ. β 4484/11.10.2020), σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, μέχρι και 25.10.2020, η κρίσιμη επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Π.Ε. Ιωαννίνων, η απαιτούμενη αποφυγή του συγχρωτισμού για την προστασία των μελών της Τράπεζας, του προσωπικού και των μελών της εφορευτικής επιτροπής των εκλογικών τμημάτων, και για λόγους ανωτέρας βίας οι οποίοι δεν μπορούσαν να προβλεφθούν.

Οι  νέες ημερομηνίες της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της τράπεζας, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη απόφαση, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, πάντοτε με γνώμονα την προστασία της υγείας των μελών και των Ηπειρωτών.

Σχετικά με την Τράπεζα Ηπείρου:

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας  Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου είναι η Τράπεζα των 17.000 Ηπειρωτών αλλά και των  θεσμικών επενδυτών. Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης, η Τράπεζα  βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση  για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της  σχεδίου και του οράματός της για μια Ισχυρή Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο  συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο  που  σχεδιάζει η Τράπεζα  θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία , όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους .

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

την TouchpointStrategies: Νιόβη Γαραντζιώτη, τηλ: 210 6660856, niovi.garantzioti@touchpointstrategies.gr

την Τράπεζα Ηπείρου: Ιωάννα Ζηκοπούλου, τηλ: 26510 59095, izikopoulou@epirusbank.gr

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...