Παρασκευή , 2 Μαΐου 2025
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σύσκεψη Δημάρχου Μ. Ελισάφ με την Δημοτική Αστυνομία

Σύσκεψη Δημάρχου Μ. Ελισάφ με την Δημοτική Αστυνομία

Σύσκεψη με την διεύθυνση και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου.

Σκοπός ήταν η ανταλλαγή απόψεων για μείζονα ζητήματα της πόλης καθώς κα καθορισμός των προτεραιοτήτων για το επόμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες και οι επιχειρηματίες πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία διάκρισης ή μεροληψίας.

Ζήτησε από την Δημοτική Αστυνομία να συμβάλλει με συστάσεις κυρίως προς τους επιχειρηματίες για την ορθή εναπόθεση των απορριμμάτων ώστε να βελτιωθεί η εικόνα ειδικά σε ορισμένα σημεία της πόλης όπου παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση.

Παράλληλα θα δοθεί βαρύτητα στους πεζοδρόμους και την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων ώστε να μην καταλαμβάνεται η διάβαση για άτομα με αναπηρίες ενώ θα πρέπει να τηρείται το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων.

Τέλος ζήτησε την εντατικοποίηση της προσπάθειας της δημοτικής αστυνομίας για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων στην πόλη, ειδικά εκείνων που προκαλούνται από διπλοπαρκαρίσματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

 

Δείτε Επίσης

Τοποθέτηση αισθητήρων νερού, αέρα και μετεωρολογικών σταθμών στην παραλίμνια περιοχή

Με σημερινή απόφασή της, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών ενέκρινε την τοποθέτηση αισθητήρων ποιότητας ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
newest
oldest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x