Σάββατο , 17 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Αιμοδοσία από το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ.

Αιμοδοσία από το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησε την 1η ανοιχτή για το κοινό της πόλης εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από το νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Τον χώρο διέθεσε το Εφετείο Ιωαννίνων στην ισόγεια αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου, στο κέντρο της πόλης.
Στην αιμοδοσία συμμετείχαν, εκτός από τον Ε.Ε.Σ., η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστών Ηπείρου, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ιωαννίνων και ο Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων. Κατά κοινή ομολογία, τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, καθώς συγκεντρώθηκαν 33 φιάλες αίματος, ενώ 12 ακόμα πολίτες προσήλθαν, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.
Προσωπικό, εθελοντές και μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσαν και αυτή τη φορά δυναμικό «παρών» σε μια από τις σπουδαιότερες πράξεις ανθρωπισμού: την Αιμοδοσία.
Ήδη ξεκίνησε η οργάνωση της επόμενης αιμοδοσίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δυο μήνες, αποσκοπώντας στη συμμετοχή ακόμα περισσότερων συλλόγων.

Δείτε Επίσης

Τηλεδιάσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

Την Κυριακή 11-4-2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ», στην οποία δόθηκε ...