Πέμπτη , 24 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική πολιτική σκηνή.Προέρχομαι   από αυτόν  τον χώρο.Θα  το δούμε  αυτό σε επίπεδο κεντρικό και  τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.Αλλάζει  ο ρόλος τώρα Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα”.

Αυτή  ήταν απάντηση του νεοεκλεγέντος  βουλευτή  του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στον νομό  Ιωαννίνων, Γιάννη Τσίμαρη , και δημοτικού  συμβούλου Ιωαννίνων με την παράταξη  της  οποίας ηγείται ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου ,στην ερώτηση αν θα στηρίξει στις επόμενες  δημοτικές εκλογές  τον  επικεφαλής  της  παράταξης  και υποψήφιο  δήμαρχο , σε  συνέντευξή  του  στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό  ραδιόφωνο  Ιωαννίνων.

(Ηχητικό ΕΔΩ)

Για  την επόμενη μέρα μετά  τις  βουλευτικές  εκλογές, σημείωσε: “Ξημερώνει μια καινούργια μέρα  ουσιαστικά.Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κατάφερε και πέτυχε τους στόχους που είχαμε θέσει εδώ στην περιοχή μας, στα Γιάννενα ,να αυξήσουμε τα ποσοστά και να βγάλουμε μια βουλευτική έδρα μετά από 10, 11 χρόνια” .

Για τα ανθρώπινα συναισθήματά του  μετά την οριστικοποίηση της εκλογής  του ,είπε: “Υπήρχε μια ανακούφιση γιατί  η πιθανότητα να μην βγάλουμε βουλευτική έδρα ήταν αρκετά  ικανή…Ήταν  μια δικαίωση των αγώνων και των προσωπικών αλλά και όλων των εμπλεκομένων γιατί  αυτό  το ποσοστό  βγήκε χάρις  στο ισχυρό  ψηφοδέλτιο και την δουλειά  που κάναν όλοι  οι σύντροφοι της Νομαρχιακής Επιτροπής σε  προσωπικό επίπεδο.Θέλω  να εκφράσω ένα  μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που ψήφισαν  και στήριξαν  το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ σ’ αυτές  τις εκλογές”.

Για  το συνολικό  ποσοστό του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ έκανε  την ακόλουθη αποτίμηση: “Από το 2019 είμαστε η μόνη  παράταξη η οποία έχει ανέβει και έχει ενισχύσει  και  την κοινοβουλευτική της  δύναμη και  τα ποσοστά της  κατά 50% και κατά 200.οοο περίπου ψήφους.Έχουμε λοιπόν  μια αύξηση, αλλά δεν είχαμε  μια περαιτέρω αύξηση μεταξύ των δύο εκλογών .Αυτό δεν είναι  κάτι το οποίο μας αποθαρρύνει  , θα πρέπει  να δούμε τις δύο εκλογικές , βουλευτικές διαδικασίες χωριστά , με  διαφορετικούς  όρους και φάνηκε ότι εμείς έχουμε μια αύξηση  η οποία δεν  ήταν συγκυριακή, ήταν  συνεχόμενη Ήρθαμε εδώ για  να μείνουμε.Έχουμε  επιβεβαίωση της  ανόδου μας και έχουμε μια  αύξηση  της κοινοβουλευτικής  μας εκπροσώπησης.”.

Σε άλλο σημείο έδωσε  και  τις ακόλουθες  διευκρινίσεις με αφορμή  τις δύο ιδιότητες που έχει πλέον ,του βουλευτή και  του  δημοτικού συμβούλου: “Δεν  υπάρχει  ασυμβίβαστο ουσιαστικά στην παραμονή  όσον αφορά  στην έδρα ως δημοτικός  σύμβουλος …Θα  το δούμε  αυτό…Υπάρχουν κάποιες  υποχρεώσεις, κάποιες εκκρεμότητες ,θα τα συζητήσουμε σήμερα  με τον κύριο Παπαγεωργίου”

 

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...