Σάββατο , 19 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / «Ακατανόητη η απόφαση της ΕΠΟ για αλλαγή της έδρας του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΣ-Παναθηναϊκού», η κοινή διαπίστωση Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων και Περιφέρειας Ηπείρου

«Ακατανόητη η απόφαση της ΕΠΟ για αλλαγή της έδρας του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΣ-Παναθηναϊκού», η κοινή διαπίστωση Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων και Περιφέρειας Ηπείρου

Η αντίδραση του Δήμου Ιωαννιτών απέναντι στην αμφιλεγόμενη απόφαση

«Η απόφαση της ΕΠΟ να μεταφέρει την έδρα για την διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό είναι το λιγότερο ακατανόητη.

Είναι μία απόφαση που προκαλεί την φίλαθλη κοινή γνώμη της περιοχής, αδικεί την ομάδα της πόλης, μία από τις ιστορικές ομάδες της χώρας και αναδεικνύει τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την εξέλιξη αυτή η οποία στερείται παντελούς δικαιολογίας.»

Έντονη δυσαρέσκεια και από την Περιφέρεια Ηπείρου

«Η Περιφέρεια Ηπείρου εκφράζει την έκπληξή της και την απορία της για μια από τις πιο παράξενες αποφάσεις που έχουν παρθεί σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Χωρίς καμία, απολύτως, διά ζώσης εξέταση της κατάστασης του γηπέδου των «Ζωσιμαδών», σε μια εβδομάδα, μάλιστα, που οι καιρικές συνθήκες είναι άριστες για τα Γιάννενα, η ΕΠΟ αποφάσισε και… «διέταξε» τη μεταφορά της έδρας του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, στο Αγρίνιο.

Σε επικοινωνία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, κ. Παντελή Κολόκα, από νωρίς το πρωί της Τρίτης υπήρξε η ενημέρωση πως, δυο 24ωρα πριν τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα, ο χλοοτάπητας του γηπέδου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε στον Περιφερειάρχη πως τα συνεργεία του ΠΕΑΚΙ, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εργάζονται εδώ και μέρες για την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου.

Ως εκ τούτου και με δεδομένο πως οι παρούσες καιρικές συνθήκες προβλέπονται για την πόλη των Ιωαννίνων μέχρι και την Παρασκευή, η Περιφέρεια Ηπείρου αφενός δεν κατανοεί την ουσία της απόφασης της ΕΠΟ για ορισμό του αγώνα στο Αγρίνιο και αφετέρου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της προς την διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, που προχώρησε σε μια απόφαση η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα και είναι ξεκάθαρο πως είναι σε βάρος όχι μόνο της ομάδας του ΠΑΣ, αλλά κυρίως σε βάρος της πόλης των Ιωαννίνων.»

Δείτε Επίσης

Ο Μάνος Σταραμόπουλος στο Δ/Ρ: Το οικονομικό χρέος των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων λόγω της πανδημίας επισπεύδει τη δημιουργία της ευρωπαϊκής σούπερ λίγκας

Σε συνέντευξή του στο Δ/Ρ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» με τη ...