Τετάρτη , 23 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ολιγωρία του Δήμου Μετσόβου στο θέμα της θεομηνίας της Μεγάλης Γότιστας καταγγέλλει η «Δύναμις Δημοτών»

Ολιγωρία του Δήμου Μετσόβου στο θέμα της θεομηνίας της Μεγάλης Γότιστας καταγγέλλει η «Δύναμις Δημοτών»

Τη στάση του Δήμου Μετσόβου στο θέμα της θεομηνίας που είχε πλήξει τη Μεγάλη Γότιστα καυτηριάζει η «Δύναμις Δημοτών» σε σχετική ανακοίνωσή της, όπου αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Δυστυχώς, μετά από δυο μήνες, στη διάρκεια των οποίων προειδοποιήσαμε τον Δήμαρχο Μετσόβου με κάθε δυνατό τρόπο να διορθώσει το θέμα που αφορά τη θεομηνία που είχε πλήξει τη Μεγάλη Γότιστα, είμαστε αναγκασμένοι πλέον να απευθυνθούμε στις αρμόδιες αρχές.

Είμαστε σίγουροι ότι οι αρμόδιοι θα κάνουν τη δουλειά τους και θα διορθώσουν την τεράστια αυτή αδικία για τους δημότες της Μεγάλης Γότιστας.

Λυπούμαστε πραγματικά για τη στάση που κράτησαν όλο αυτό το διάστημα οι τρεις επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων (Τζαφέας, Σούλτης, Μπιτούνης). Ευχόμαστε τουλάχιστον, όταν όλα τελειώσουν, να βρουν το σθένος να ζητήσουν συγγνώμη από τους δημότες της Μεγάλης Γότιστας.    

Κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν ότι τα πράγματα στον Δήμο Μετσόβου έχουν αλλάξει…

Για τη «Δύναμιν Δημοτών»,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Βασιλείου Σπυρίδων

Μπούμπας Γεώργιος

Κολιός Βασίλειος

Λίγκας Αθανάσιος

Γεωργίου Βασίλειος»

Δείτε Επίσης

Θετικές γνώμοδοτήσεις από την ΕΥΔ Ηπείρου για το Αρχαίο Θέατρο Κασσώπης και τον εργαστηριακό εξοπλισμό επαγγελματικής εκπαίδευσης

Τη θετική της γνώμη για το σχέδιο σύμβασης του έργου «Μέτρα ανάσχεσης κατολισθητικών φαινομένων» στο ...