Σάββατο , 26 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ηλίας Γκαζιάνης: Κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ, διακόπηκε η προετοιμασία της στα Γιάννινα

Ηλίας Γκαζιάνης: Κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ, διακόπηκε η προετοιμασία της στα Γιάννινα

Από: Βίκυ Μιχέλη

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Ηλίας Γκαζιάνης  μιλώντας σήμερα στο Δ/ρ στην εκπομπή “στα σημεία των καιρών” με τη Βίκυ Μιχέλη ανακοίνωσε πως το Νέο Κλειστό θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή κλειστό. Στο γήπεδο  θα γίνει απολύμανση ενώ σε τεστ θα υποβληθούν όσοι ήρθαν σε επαφή με την αποστολή της μπασκετικής ΑΕΚ που έκανε προετοιμασία στην πόλη. Ο συναγερμός χτύπησε τις τελευταίες ώρες όταν παίκτης της ΑΕΚ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο μπασκετμπολίστας είχε ήπια συμπτώματα με αποτέλεσμα να του γίνει ο απαραίτητος έλεγχος παρότι όλη η αποστολή πριν αναχωρήσει από την Αθήνα είχε υποβληθεί σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά.Τα αποτελέσματα γνωστοποιήθηκαν από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κι έτσι η ομάδα διακόπτη την προετοιμασία και επιστρέφει στην Αθήνα.

Ακούστε το Ηχητικό εδώ

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η ομάδα με σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19.Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας.H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας.

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...