Πέμπτη , 13 Μαΐου 2021
Αρχική / Επικαιρότητα / Αναστολή λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, ανακοινώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων

Αναστολή λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, ανακοινώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, έχοντας υπόψη το πρόσφατο και ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά στην πρόληψη και προστασία από τον κορωνοϊό COVID-19 και στις απαραίτητες ενέργειες κατά της διασποράς του, ανακοινώνει τα εξής:

Κατ΄ εφαρμογή της σχετικής απόφασης της υπουργού Πολιτισμού, αναστέλλεται η λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων αρμοδιότητας της Εφορείας, μέχρι την 30η Μαρτίου 2020 (μέχρι νεωτέρας), (α) Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων, β) Βυζαντινού Μουσείου Ιωαννίνων, γ) Αρχαιολογικού χώρου Ιτς Καλέ και δ) Αρχαιολογικού χώρου  Δωδώνης).

Όσον αφορά τη λειτουργία των γραφείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων:

Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες Πρωτοκόλλου – Γραμματείας της Εφορείας που εξυπηρετούνται στα γραφεία της Εφορείας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων – Πάρκο «Λιθαρίτσια», για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, τον περιορισμό των μετακινήσεων και την αποφυγή συγχρωτισμού συνίσταται η χρήση, όπου είναι εφικτό των ηλεκτρονικών μέσων και αλληλογραφίας.

Στην περίπτωση ανάγκης για άμεση εξυπηρέτηση (π.χ. λήξη προθεσμιών) ή άλλης έκτακτης ανάγκης παρακαλούμε σε πρώτη φάση να επικοινωνείτε με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων τηλεφωνικά.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η προστασία και η πρόληψη αποτελεί ευθύνη του καθενός, συνίσταται η αυτοπρόσωπη εξυπηρέτηση του κοινού να γίνεται αποκλειστικά και μόνο για εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.  

Επικοινωνία με Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων:

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γραμματεία – Πρωτόκολλο – Γραφεία Αρχαιολογικού Μουσείου Ιωαννίνων: 26510 01051, 53

Fax: 26510 01052

Γραφεία Ιτς Καλέ: 26510 39580, 26510 25989

E-mail: efaioa@culture.gr

Δείτε Επίσης

Παραχώρηση του κτηρίου του πρώην ΠΕΔΥ στην 6η ΥΠΕ για εμβολιαστικό κέντρο

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), μετά από το έγγραφο που είχε αποστείλει ο Περιφερειάρχης ...