Σάββατο , 29 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Αναβάθμιση του χώρου στο κλειστό Κωπηλατήριο του ΠΕΑΚΙ

Αναβάθμιση του χώρου στο κλειστό Κωπηλατήριο του ΠΕΑΚΙ

Μια νέα, σημαντική παρέμβαση ολοκληρώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα, από την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών, για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων της περιοχής.

Ο λόγος για την παρέμβαση στο κλειστό Κωπηλατήριο που διαθέτει το ΠΕΑΚΙ, σε χώρο δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο. Με την αναβάθμιση του χώρου, στόχος της Επιτροπής Διοίκησης, είναι να διδάσκεται και πάλι στο Κωπηλατήριο, από τους προπονητές της κωπηλασίας, η τεχνική που απαιτείται, προκειμένου οι νεαροί αθλητές να εξοικειωθούν με το άθλημα και τις απαιτήσεις του.

«Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο Κωπηλατήριο, οι Γιαννιώτες κωπηλάτες θα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους έναν εξαιρετικό χώρο, για να προπονούνται σωστά, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν να αθλούνται στην Παμβώτιδα. Οι παρεμβάσεις μας, παρά τις αρκετές δυσκολίες που υπάρχουν, συνεχίζονται σε κάθε χώρο που διαθέτει το ΠΕΑΚΙ», ανέφερε σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κολόκας.

Δείτε Επίσης

Συγχαρητήρια από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας,  εκφράζουν δημόσια τα θερμά ...