Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / ΕΚΙ / ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης μας να συμμετάσχουν στη σύσκεψη τη Δευτέρα 26 Ιούλη στις 8 μ.μ. στο Θεατράκι (Σκάλα).

Οι 3 πανεργατικές απεργίες κόντρα στην κυβέρνηση, στους επιχειρηματικούς ομίλους, στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό άνοιξαν μια νέα σημαντική σελίδα στην ιστορία των εργατικών αγώνων της χώρας μας.

Η εκτίμηση των μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων, η συγκέντρωση της πείρας και των συμπερασμάτων ενάντια στο νόμο έκτρωμα της κυβέρνησης που καταργεί εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα πρέπει να γίνει κτήμα του κάθε συνδικάτου, να φτάσει στους χώρους δουλειάς ,σε κάθε εργαζόμενο. Χρειάζεται να οργανώσουμε την πάλη μας σχεδιασμένα, να ακυρωθεί στην πράξη ο νόμος έκτρωμα και να ξηλωθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.

Σχεδιάζουμε την αποφασιστική απάντηση των εργαζομένων απέναντι στους νέους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς και το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υπόθεση και προϊόν «τζόγου».

Απέναντι στην ένταση της επίθεσης του κεφαλαίου και του κράτους του, οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων και των οικογενειών τους.

Δείτε Επίσης

«Αντιλαϊκός ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2021», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

Με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού για το έτος 2021, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων εξέδωσε ...