Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ανταπάντηση της Τ.Καλογιάννη στην δημοτική αρχή, για τo έργο του οδοφωτισμού

Ανταπάντηση της Τ.Καλογιάννη στην δημοτική αρχή, για τo έργο του οδοφωτισμού

Με δήλωση της επικεφαλής Τατιάνας Καλογιάννη, η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα_2023» ανταπαντά στη δημοτική αρχή, αναφορικά με το έργο της αναβάθμισης του οδοφωτισμού του Δήμου Ιωαννιτών και τις τελευταίες εξελίξεις:

 

Πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε η δημοτική αρχή να διαφημίσει, με την ανακοίνωσή της, τμήμα του σοβαρού και υπαρκτού έργου μου, ως αντιπεριφερειάρχη. Την ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

 

Πλην όμως, αποτελεί πρόβλημα για τον Δήμο μας, το γεγονός ότι η δημοτική αρχή αδυνατεί πλήρως να αντιμετωπίσει στοχειωδώς και επαρκώς σοβαρά θέματα, όπως η πρωτοβουλία ELENA της EiB, γι’ αυτό και χειρίστηκε με πρωτοφανή ερασιτεχνισμό την αναβάθμιση του οδοφωτισμού του Δήμου μας, καθώς τα πρωτογενή στοιχεία που χορηγήθηκαν για την εκπόνηση των μελετών δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Ουδέποτε εκφράστηκα αρνητικά για τον τρόπο χρηματοδότησης των μελετών, αλλά μόνο για τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτό ακριβώς καταδεικνύει η παράταξή μας εδώ και σχεδόν τρία χρόνια: τη λανθασμένη μεθόδευση του συγκεκριμένου διαγωνισμού και τις ελλείψεις αξιόπιστων στοιχείων.

 

Αυτό το αντιλήφθηκε τώρα η δημοτική αρχή, γι’ αυτό και τώρα, προσφεύγει σε απ’ ευθείας αναθέσεις για να αποτυπώσει την πραγματικότητα στις ενεργειακές υποδομές του Δήμου.

 

Το έργο μου, την περίοδο που διετέλεσα αρμόδια και υπεύθυνη αντιπεριφερειάρχης, δεν χρειάζεται ούτε καθρέφτες, ούτε πρίσματα, ούτε παπαγαλάκια, ούτε άμετρες δηλώσεις και αμέτρητες φωτογραφήσεις, όπως συνηθίζει αυτά τα τρία χρόνια να διαφημίζει το «έργο» της η σημερινή δημοτική αρχή.

Το σύνολο της κοινωνίας απολαμβάνει τα χειροπιαστά αποτελέσματά του.

 

Αμφιβάλλω, όμως και ανησυχώ -μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών- τί και πώς θα παραδώσει η δημοτική αρχή στο τέλος της θητείας της.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...