Παρασκευή , 2 Ιουνίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής Ζίτσας για τους ΣΜΑ

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής Ζίτσας για τους ΣΜΑ

Απαντώντας σε πρόσφατη ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηπείρου, η Δημοτική Αρχή Ζίτσας αναφέρει τα εξής:

«Το  όψιμο ενδιαφέρον της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη λειτουργία των ΣΜΑ»

Με αφορμή την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη διαχείριση των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην οποία γίνεται αναφορά στο Δήμαρχο Ζίτσας σε ό,τι μας αφορά τονίζουμε τα ακόλουθα:

  1. Ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος είναι ο μοναδικός που με έγγραφά του προς τους αρμόδιους έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη τη λειτουργία του ΣΜΑ Ζίτσας να την αναλάβει ο Δήμος
  2. Έχει τοποθετηθεί δημόσια σε ό,τι αφορά τη μελέτη λειτουργίας των ΣΜΑ, να εξεταστεί το ενδεχόμενο να  λειτουργήσουν με προσωπικό των  Δήμων και όχι του ιδιώτη.

Πάντως μας προξενεί μεγάλη εντύπωση το όψιμο ενδιαφέρον της  «Λαϊκής Συσπείρωσης», καθώς από τα στελέχη της δεν έχουμε ακούσει λέξη για το «πάπλωμα» εδώ και αρκετούς μήνες που συζητείται το θέμα της μελέτης των 37εκατ. ευρώ προς τον ιδιώτη για τη λειτουργία των ΣΜΑ και που πρόσφατα με περισσή ευκολία ενέκρινε η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Ωστόσο, επειδή οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιος πραγματικά αγωνίζεται για τα συμφέροντα του λαού, τους παραδίδουμε στην κρίση τους.»

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Χαρτί από βακτήρια δημιούργησαν επιστήμονες

Γράφει η Μαίρη Τζώρα Κατάφεραν να φτιάξουν χαρτί από βακτήρια. Αξιοποίησαν τη γνώση από το ...