Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Απάντηση της Βασιλικής Μέγα στον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για τον πρωτογενή τομέα και το περιβάλλον

Απάντηση της Βασιλικής Μέγα στον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για τον πρωτογενή τομέα και το περιβάλλον

Η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», κα. Βασιλική Μέγα, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση αναφορικά με το έργο της Δημοτικής Αρχής στον πρωτογενή τομέα και το περιβάλλον:

«Η μηδενιστική αντίληψη της Δημοτικής Αρχής έκανε και πάλι την εμφάνισή της. Και είναι λογικό διότι όταν παραμένει σταθερά «κάτω του μηδενός» τότε τα βασικά της επιχειρήματα είναι η εμπάθεια, η πολιτική σύγχυση, ο ευτελισμός κάθε προσπάθειας και η πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα απαξίωση κάθε ενέργειας του παρελθόντος.

Κύριε Δήμαρχε και κύριε Αντιδήμαρχε, είναι να δυνατόν να πιστεύετε ότι η ζωή και η λειτουργία του Δήμου ξεκίνησε με το δικό σας ερχομό;

Θα πρέπει να σας θυμίσουμε για μια ακόμα φορά ότι η αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια. Με τις υπηρεσίες της, τους θεσμούς και τα έργα που έχουν γίνει, όποιος κι αν τα έκανε.

Μια μόνο ματιά να ρίχνατε στον απολογισμό που καταθέσαμε για τους δύο τομείς, πρωτογενή και περιβάλλον, θα αποφεύγατε λίγα από τα πικρόχολα και κακόβουλα σχόλιά σας.

Αξίζει τον κόπο να σας τα θυμίσω ξανά;

Μάλλον όχι, διότι τα επιχειρήματά και η λογική μάλλον έχουν χάσει για εσάς τη σημασία και την αξία τους.

Με εκτίμηση Βασιλική Μέγα,

Δημοτική Σύμβουλος «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα»

Δείτε Επίσης

«Υπέρ των δωρεών από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τις απαραίτητες προϋποθέσεις», διατείνεται η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023»

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ιωάννινα 2023» σχετικά με τη λευκή ψήφο της ...