Σάββατο , 17 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Απολογισμός της τελευταίας συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το εταιρικό σχήμα του έργου «CIAK»

Απολογισμός της τελευταίας συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το εταιρικό σχήμα του έργου «CIAK»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου η 4η και τελευταία συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το εταιρικό σχήμα του έργου «CIAK» (Κοινές πρωτοβουλίες για την αναγνώριση και αξιοποίηση του τουριστικού δυναμικού της περιοχής του προγράμματος μέσω κινηματογράφου – Common Initiatives to Αcknowledge and valorize tourism potential of the programme area through cinemα) το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας «Interreg V-A Greece – Italy 2014-2020». Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ υπήρχε και διαδικτυακή σύνδεση με τους υπόλοιπους εταίρους του έργου, που δεν μπορούσαν να παραστούν με φυσική παρουσία.

Το 4ο Project Meeting χαιρέτισαν οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής, κ.κ. Gianfranco Gadaleta και Francesco Basile, ενώ η Περιφέρεια Ηπείρου καλωσόρισε τους εταίρους σε αυτή την τελευταία και απολογιστική συνάντηση. Στη συνέχεια αναλύθηκαν από τον κάθε εταίρο ξεχωριστά οι ενέργειες, που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου, η υλοποίηση των παραδοτέων, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα αυτών.

Οι εταίροι του έργου, δηλαδή η Apulia Film Commission, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Ιονίων Νήσων – Τμήμα Ήχου και Εικόνας, αναφέρθηκαν στην πορεία του έργου και όσα αποκόμισαν από αυτό και τη μεταξύ τους συνεργασία. Συζήτησαν επίσης για τυχόν βήματα που θα κάνουν στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών και τη βοήθεια που τους παρείχε το έργο «CIAK» σε αυτά.

Δείτε Επίσης

Κ.Καμπουράκης(Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου για το self test)–“Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη……Ακόμα ...