Κυριακή , 16 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Απολυμάνσεις και εκτεταμένοι καθαρισμοί στα Λύκεια του Δήμου Πρέβεζας από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Απολυμάνσεις και εκτεταμένοι καθαρισμοί στα Λύκεια του Δήμου Πρέβεζας από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πρέβεζας, συνεχίζοντας τις δράσεις θωράκισης της σχολικής κοινότητας από τον Covid-19, αμέσως μετά την απόφαση εφαρμογής τηλεκπαίδευσης στα Λύκεια της χώρας, προχώρησε σε εκτεταμένους καθαρισμούς και απολυμάνσεις όλων των σχολικών κτηρίων που φιλοξενούν Λύκεια (συμπεριλαμβανομένου και του Μουσικού Σχολείου) στα όρια του Δήμου (Δ.Ε Πρέβεζας και Δ.Ε. Λούρου).

Τα σχολεία είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμα να υποδεχτούν και πάλι τους μαθητές, μόλις δοθεί το “πράσινο φως” από τις αρμόδιες αρχές.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Αθηνά Κωνσταντάκη, δήλωσε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης τα σχολεία του Δήμου Πρέβεζας λειτούργησαν με ασφάλεια, ετοιμότητα του απαιτούμενου προσωπικού και επαρκή προμήθεια καθαριστικών και αντισηπτικών ειδών.

Δείτε Επίσης

Επιπλέον 9.688 θετικά self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Επιπλέον 9.688 θετικά self test δηλώθηκαν σήμερα το πρωί, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, από μαθητές και ...