Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / αθλητικες εγκαταστασεις / ΑΡ.Π.Ι. ΚΑΙ ΑΡ.Π.Η. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Σ. «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΑΡ.Π.Ι. ΚΑΙ ΑΡ.Π.Η. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Σ. «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

«ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ» ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«Εν μέσω πανδημίας, όταν η νεολαία και οι εργαζόμενοι αναζητούν χώρους για ψυχαγωγία και άθληση, η Κυβέρνηση των «αρίστων» και οι διορισμένοι υπεύθυνοι βάζουν λουκέτα στους λιγοστούς χώρους που υπάρχουν.

Το Πανηπειρωτικό Στάδιο το τετραήμερο του Πάσχα ερμητικά κλειστό

Μετά το Πάσχα, όλη την βδομάδα που πέρασε, το Πανηπειρωτικό Στάδιο έκλεινε στις 8 μ.μ. το απόγευμα.

Τα σχόλια περιττεύουν. Τόση βαθιά περιφρόνηση και απαξία στις ανάγκες της νεολαίας και των εργαζομένων μόνο στο μυαλό των «αρίστων-νεοφιλελεύθερων» της κυβέρνησης μπορεί να χωρέσει.

Δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τόσο πεζά πράγματα καθόσον σχεδιάζουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια για το νέο γήπεδο του ΠΑΣ. Ένα γήπεδο για χρήση από μια ιδιωτική-κερδοσκοπική εταιρεία, με χρήματα των φορολογουμένων, σε δημόσιο χώρο και μάλιστα στο κέντρο της Πόλης!!!

Εδώ φαίνεται ότι είναι τα πολλά χρήματα, οι μπίζνες και τα αλισβερίσια με ζεστό χρήμα των Ελλήνων πολιτών.

Τα εγκλήματα παραχώρησης δημόσιων εκτάσεων και χρηματοδότησης με δημόσιο χρήμα σε ιδιωτικές-κερδοσκοπικές εταιρείες, όπως έγινε με το γήπεδο Καραϊσκάκη, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, την παραχώρηση  εκτάσεων σε ΠΑΟΚ-Σαββίδη, συνεχίζοναι με την παραχώρηση στον Παναθηναϊκό εκτάσεων στο Βοτανικό και τη χρηματοδότηση για το νέο γήπεδό του, καθώς και εδώ, στην πόλη μας, με το σχέδιο-έκτρωμα για μετατροπή των «Ζωσιμάδων» στο νέο σύγχρονο γήπεδο του ΠΑΣ.

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι – νέες,

Σας καλούμε σε ενωτική αντίσταση και αγώνα, ώστε:

  • Οι δημόσιοι αθλητικοί χώροι να μείνουν ανοικτοί-δημόσιοι και να βελτιώνονται για χρήση από τη νεολαία και τους εργαζόμενους.
  • Να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τις ανάγκες συντήρησης και ελέγχου των αθλητικών χώρων.
  • Το κεντρικό γήπεδο των «Ζωσιμάδων» να παραμείνει για χρήση από τον σχολικό αθλητισμό και τα ερασιτεχνικά σωματεία και να είναι ανοικτό στους πολίτες. Να μετατραπεί σε όαση ψυχαγωγίας και άθλησης των πολιτών, που τόσο την έχουν ανάγκη στο κέντρο της πόλης.
  • Οι ιδιωτικές-κερδοσκοπικές ποδοσφαιρικές εταιρείες να φτιάξουν μόνες τους τα γήπεδά τους -όπου θέλουν και μπορούν- με δικά τους χρήματα. Να σταματήσει το αλισβερίσι με τα κρατικά χρήματα.

Υ.Γ.: Προκαλούμε τη Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και των «Ζωσιμάδων» να δώσουν στη δημοσιότητα με ποιον τρόπο έχει εκπληρώσει η Εταιρεία ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τις οικονομικές υποχρεώσεις, που απορρέουν από το συμβόλαιο μίσθωσης, το οποίο είχε υπογραφεί τον Ιούλιο του 2017. Έχουν στοιχειώδη ευθύνη να ενημερώσουν τους εργαζόμενους.»

Δείτε Επίσης

Σε χρήση δύο αθλητικά τραπέζια σε Κιάφα και Σεισμόπληκτα

Στη διάθεση μικρών και μεγάλων βρίσκονται δύο αθλητικά τραπέζια τα οποία τοποθετήθηκαν από τον Δήμο ...