Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΑΡΤΑ- Το αντίο του ιατροδικαστή Γιώργου Σιώζου

ΑΡΤΑ- Το αντίο του ιατροδικαστή Γιώργου Σιώζου

Ο κ. Γιώργος Σιώζος,  είναι ο  άνθρωπος που έστησε το 2017  από το  μηδέν την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του στο Νοσοκομείο Άρτας. Η  Άρτα  σήμερα με απόφαση της Κυβέρνησης, χάνει τον ιατροδικαστή της, ο οποίος διορίστηκε σε μόνιμη θέση στην Πάτρα, μιας και η Κυβέρνηση στον διαγωνισμό για 21 θέσεις ιατροδικαστών δεν προέβλεψε ούτε μια θέση για την Ήπειρο!

Σε αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του, ο Ιατροδικαστής Γιώργος Σιώζος, αναφέρει  τα εξής:

“Αποχαιρετώ το Γ.Ν Αρτας ολοκληρώνοντας έναν  όμορφο επαγγελματικό κύκλο διάρκειας  6 ετών!

Ευχαριστώ  θερμά όλους τους  συναδέλφους Ιατρούς και προσωπικό  για την εποικοδομητική συνεργασία  που είχαμε καθημερινά!

Ευχαριστώ  προσωπικά  τους διοικητές του Νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελος Ντάκουλας  και Βασίλης Μπαλάσκας  για τη συνεργασία και κατανόηση στις ανάγκες ενός νέου και  απαιτητικού τμήματος, όπως είναι το Τμήμα Ιατροδικαστικής!

Επίσης ευχαριστώ  θερμά τους Αστυνομικούς Διευθυντές, αλλά και όλους τους αρμόδιους Διοικητές Τμημάτων (Αστυνομίας – Πυροσβεστικής)  Άρτας, Πρέβεζας και Φιλιππιάδας, καθώς και το Δήμαρχο Άρτας Χρήστο Τσιρογιάννη και τους τοπικούς παράγοντες για την αμέριστη υποστήριξη!

Η συγκίνηση  είναι  μεγάλη που αναγκαστικά φεύγω, όμως θα βρίσκομαι κοντά στην Άρτα και θα συνδράμω με τις γνώσεις μου την τοπική κοινωνία σε συμβουλευτικό επίπεδο, όποτε μου ζητηθεί.”

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...