Παρασκευή , 2 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Χωρίς μέτρα φύλαξης η δημοτική αγορά Αγίας Μαρίνας-Νέο σοβαρό κρούσμα βανδαλισμού και κλοπής προϊόντων.

Χωρίς μέτρα φύλαξης η δημοτική αγορά Αγίας Μαρίνας-Νέο σοβαρό κρούσμα βανδαλισμού και κλοπής προϊόντων.

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Μέτρα φύλαξης και προστασίας στην δημοτική αγορά Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων ζήτησαν τόσο ο πρόεδρος των παραγωγών και εμπόρων Μάριος Γκόντας , όσο και ενοικιαστές των πάγκων με τα προϊόντα τους , σε συνέντευξή τους(Ηχητικό ΕΔΩ) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, και στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος). με αφορμή το νέο κρούσμα βανδαλισμού και κλοπής προϊόντων που έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί.Ο Μάριος Γκόντας έκανε λόγο για “πρωτοφανές μέγεθος καταστροφής” και εκτίμησε ότι η συνολική ζημία ανέρχεται σε 10.000-15.000 ευρώ.

Τριάντα χρόνια στον χώρο ο Αθανάσιος Γκούμας εκτιμά την ατομική ζημιά σε 1000 ευρώ και τονίζει πως στόχος του δράστη ή των δραστών ήταν και η πρόκληση καταστροφών σε αντικείμενα , όπως πάγκους , ταμειακές μηχανές κ.ο.κ, ενώ ένας άλλος ενοικιαστής τονίζει πως “τα γύρισαν όλα δεν άφησαν τίποτα..”

Ήδη η ασφάλεια Ιωαννίνων , άνδρες της οποίας εξέτασαν σήμερα το πρωί το χώρο, ερευνά την υπόθεση μετά και τις σχετικές καταγγελίες του Μ.Γκόντα και ενοικιαστών.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...