Παρασκευή , 17 Μαΐου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Χρηματοδοτήσεις για δράσεις και έργα στο Δήμο Δωδώνης το 2021

Χρηματοδοτήσεις για δράσεις και έργα στο Δήμο Δωδώνης το 2021

Τον ισολογισμό και τον απολογισμό της χρήσης του έτους 2019 ενέκρινε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δωδώνης, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Κατά τη διάρκεια δεύτερης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2020 και στην αντίστοιχη τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έργων του 2020, εντάχθηκαν χρηματοδοτήσεις για δράσεις και έργα στο Δήμο Δωδώνης.

Συγκεκριμένα, εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για την αγορά rapid test για τη διενέργεια σε τακτική βάση, ελέγχων στο προσωπικό του Δήμου Δωδώνης.

Στον υλοποιούμενο προϋπολογισμό του Δήμου Δωδώνης εντάχθηκαν ακόμα οι χρηματοδοτήσεις για τις εξής δύο σημαντικές δράσεις:

– Ανάλυση του υφιστάμενου πλαισίου διαχείρισης απορριμμάτων και κοστολόγησης της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων (με βάση συμπεράσματα, προτάσεις προσαρμογής στο νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων)

– Έλεγχος της μελέτης και τεκμηρίωση των θέσεων του Δήμου Δωδώνης ενάντια στην εγκατάσταση μονάδων επεξεργασίας βιορευστών, σε περιοχή πλησίον των ορίων της Κοινότητας Κωστάνιανης του Δήμου Δωδώνης.

Εγκρίθηκε ακόμα η χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης προς τους κατοίκους των Κοινοτήτων Παλαιοχωρίου Μπότσαρη και των Σεριζιανών του Δήμου Δωδώνης, οι οποίοι επλήγησαν από το σεισμό της 21ης Μαρτίου του 2020.

Τέλος, στο υλοποιούμενο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Δωδώνης εγγράφηκε έργο από το πρόγραμμα κατασκευής ραμπών και χώρων υγιεινής για εξυπηρέτηση ΑμεΑ στις σχολικές μονάδες του Δήμου από το πρόγραμμα “Φιλόδημος 2”.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...