Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Οικονομία / Θετική εξέλιξη η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς για συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματός της στον Παρακάλαμο

Θετική εξέλιξη η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς για συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματός της στον Παρακάλαμο

Σε απάντηση της από 13/11/2020 επιστολής του Σταύρου Καλογιάννη προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χρ. Μεγάλου, η Τράπεζα ανακοινώνει ότι αποφάσισε να διατηρήσει σε μερική λειτουργία το κατάστημά της στον Παρακάλαμο του Δήμου Πωγωνίου, δίνοντας λύση στο ζήτημα που προέκυψε με την αρχική απόφασή της περί διακοπής λειτουργίας του.

Ο Σταύρος Καλογιάννης στην επιστολή του προς τον κ. Μεγάλου επεσήμαινε ότι το υποκατάστημα Παρακαλάμου αποτελεί το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα σε όλον τον ακριτικό Δήμο Πωγωνίου, που εξυπηρετεί 70 Κοινότητες και οικισμούς, την επαγγελματική, επιχειρηματική και αγροτική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και τους συνταξιούχους.

Στην απάντησή της προς τον Σταύρο Καλογιάννη, η Τράπεζα Πειραιώς, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Σε απάντηση της ως άνω επιστολής σας, η οποία παρελήφθη από της Υπηρεσία μας, λαμβάνοντας αριθμό υπόθεσης τον 2020/1213983, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι.

Το Δίκτυο Καταστημάτων διαμορφώνεται κάθε φορά μετά από στάθμιση μίας σειράς παραμέτρων, δεικτών και δεδομένων στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Τράπεζας. Υπό αυτό το πρίσμα είχε αποφασιστεί η παύση λειτουργίας του Καταστήματος Παρακαλάμου, με παράλληλη διατήρηση ΑΤΜ στην περιοχή.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικοινωνίες μας με αρμόδιους φορείς, σας γνωρίζουμε τη νεότερη απόφαση της Τράπεζας για την αναστολή του κλεισίματος του Καταστήματος Παρακαλάμου και τη διατήρηση της λειτουργίας του κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αρχής γενομένης την Δευτέρα 21.12.2020, προσφέροντας το σύνολο των υπηρεσιών της Τράπεζας.

Παράλληλα θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η Τράπεζα έχει επενδύσει στον διαρκή εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της ηλεκτρονικής τραπεζικής, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα που φέρνουν τις τραπεζικές υπηρεσίες σε κάθε σπίτι και επιχείρηση.

Με την διαβεβαίωση ότι η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής, παραμένουμε στη διάθεσή σας».

Την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση ως προς τη διευθέτηση του εν λόγω ζητήματος εξέφρασε από τη μεριά του ο Σταύρος Καλογιάννης.

Δείτε Επίσης

Στις 9 Ιουλίου η αναβληθείσα ενημερωτική εκδήλωση για την επιχορήγηση αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και ...