Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / “Δείπνο με ανανά” την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00 από την ομάδα τέχνης Α.Ν. Αφηγηματικός Νους

“Δείπνο με ανανά” την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00 από την ομάδα τέχνης Α.Ν. Αφηγηματικός Νους

Η Ομάδα Τέχνης Α.Ν. Αφηγηματικός Νους και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωανιτών παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Δείπνο με ανανά» του Πάνου Ζώη την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής».

Συγγραφέας του «Δείπνο με ανανά» είναι ο Πάνος Ζώης. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει η Γιάννα Κούλα και τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν η Σωτηρία Τζιούρη και ο Κώστας Χριστοδούλου.  Σκηνικά – κοστούμια: ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΗΣ Α.Ν. Αφηγηματικός Νους 

«Ποια είναι η αληθινή ζωή και ποια η επινοημένη; Αυτή που επισκιάζει ό,τι πραγματικά θέλουμε να ζήσουμε και δεν το τολμούμε; Ή αυτή που είναι απαραίτητη για να κυλήσει ο χρόνος, για να γεμίσουμε το κενό μιας απούσας ζωής, μιας μη ζωής;» αναφέρεται σε σημείωμα για την παράσταση.

Η ομάδα τέχνης Αφηγηματικός Νους (Α.Ν.) δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό την προώθηση και διάδοση κάθε μορφής τέχνης με εναλλακτικές προσεγγίσεις και απόλυτο σεβασμό προς αυτή. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες από τον καλλιτεχνικό χώρο ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση δράσεων που σχετίζονται με το θέατρο, τη μουσική, τα εικαστικά, τη δημιουργική γραφή, το κουκλοθέατρο, το θεατρικό παιχνίδι και συνδέονται άμεσα με τον αφηγηματικό λόγο.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...