Τετάρτη , 15 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Εν αναμονή της εγκατάστασης του αναδόχου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Λιμνοπούλας

Εν αναμονή της εγκατάστασης του αναδόχου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου Λιμνοπούλας

Εν αναμονή της έναρξης του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου, βρίσκεται η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Το εξαιρετικά σημαντικό έργο, που με την ολοκλήρωσή του, θα έχει πολλαπλά οφέλη για τα Σωματεία και τους αθλητές που το χρησιμοποιούν, αλλά και για το κοινό, καθώς και το ίδιο το ΠΕΑΚΙ, βρίσκεται λίγο πριν την έναρξή του.

Από την ενημέρωση που υπήρξε, το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται συγκεκριμένες γραφειοκρατικές διαδικασίες από την πλευρά των αρμόδιων Υπηρεσιών της Γ.Γ.Α. και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την άμεση εγκατάσταση του εργολάβου – αναδόχου, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στο Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ υπενθυμίζει πως πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και επισημαίνει πως η ταλαιπωρία Σωματείων και αθλητών θα διαρκέσει λίγους μήνες, αλλά στο διάστημα αυτό θα ολοκληρωθεί ένα έργο πνοής για όλους.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...