Πέμπτη , 7 Δεκεμβρίου 2023
Αρχική / Επικαιρότητα / Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από το ΠΕΑΚΙ

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από το ΠΕΑΚΙ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έχει προγραμματίσει για το διήμερο της Παρασκευής, 23/4, και του Σαββάτου, 24/4, εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας την Παρασκευή, 23 Απριλίου, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, και το Σάββατο, 24 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι.

Στην πρωτοβουλία αυτή αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, και η προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Ελευθερία Ζερβού.

Η κ. Ζερβού, αφού τόνισε τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν για αίμα, καθώς η πανδημία έχει μειώσει τις αιμοδοτήσεις, συνεχάρη την επιτροπή διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για την πρωτοβουλία, προσκαλώντας όσους μπορούν να προσέλθουν για να αιμοδοτήσουν.

Από την πλευρά του, ο κ. Κολόκας τόνισε πως, στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας και με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μονάδων αίματος, η Επιτροπή Διοίκησης απευθύνει έκκληση και προς όλα τα Σωματεία, εκτός από τους πολίτες, ώστε να συμβάλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ και ο χώρος στάθμευσης στην είσοδο 1 θα είναι ανοιχτός προς διευκόλυνση των αιμοδοτών.

Δείτε Επίσης

Δήλωση / Απάντηση στη ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, η γιαννιώτικη κοινωνία με εξέλεξε με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ήταν ...