Τρίτη , 30 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Καλλιτεχνική διαμαρτυρία από την Ε.Κ.Η. σήμερα, Τετάρτη 21/4, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου

Καλλιτεχνική διαμαρτυρία από την Ε.Κ.Η. σήμερα, Τετάρτη 21/4, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου

Η Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου, σε συνέχεια του αγώνα ανοίγματος του πολιτισμού με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, καλεί:

1. Σε καλλιτεχνική διαμαρτυρία σήμερα, Τετάρτη 21/4, στις 12:00 μ.μ., στην Περιφέρεια Ηπείρου

2. Σε διαδήλωση αύριο, Πέμπτη 22/4, στις 12:00 μ.μ. στην Περιφέρεια Ηπείρου

Η πρώτη δράση θα έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα διαμαρτυρίας και θα λάβει χώρα στις 12.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία μπροστά στην Περιφέρεια. Καθεμία και καθένας από τους καλλιτέχνες μπορεί ελεύθερα να φέρει ένα εργαλείο – αντικείμενο (ανάλογα με τον κλάδο) και να υπάρξουν μικρά δρώμενα με ζωγραφική, ανάγνωση ποιημάτων, αυτοσχεδιασμούς κινητικούς κ.λπ. Ταυτόχρονα, θα κοινοποιηθούν τα αιτήματα των καλλιτεχνών (που έχουν ήδη δημοσιευθεί στη σελίδα της Ένωσης) στον περαστικό κόσμο.

Αύριο, Πέμπτη 22/4 και ώρα 12.00 μ.μ., η Ε.Κ.Η. θα συνταχθεί με τα σωματεία των υγειονομικών, δηλώνοντας το παρόν ως σωματείο με πανό και εκφράζοντας την αλληλεγγύη στη στήριξη όλων μας προς την έξοδο από την υγειονομική, οικονομική και κοινωνική κρίση.

Δείτε Επίσης

Γ.Ζάχος -Το Πανεπιστήμιο να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας.Αυλαία σε μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων.

  Από: Γιώργος Γκόντζος (ggontzos@yahoo.gr)==    “Το Πανεπιστήμιο το πρώτο που πρέπει να κάνει , ...