Παρασκευή , 25 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Δυο βραβεύσεις για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στα Best City Awards 2020

Δυο βραβεύσεις για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στα Best City Awards 2020

Μεγάλη διάκριση για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, το μοναδικό Επιμελητήριο στη χώρα, που απέσπασε το Αργυρό Βραβείο (bronze) στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Best City Awards 2020», στην κατηγορία «Δράσεις Έρευνας Εργασίας», για την ψηφιακή εφαρμογή «e-Ergasia», η οποία βρίσκεται στο site του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με διακριτικό τίτλο «μπες κ΄ βρες».

Ένα ακόμη, όμως, «bronze» βραβείο απέσπασε από κοινού με τον Δήμο Ιωαννιτών, στην κατηγορία «Open Mall», για το Κέντρο Ανοιχτού Εμπορίου.

«Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα συνεχίζει να εργάζεται για την επίτευξη του στόχου της επιχειρηματικότητας, που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξή της», δήλωσε μετά την ανακοίνωση των βραβεύσεων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δρ. Δημήτριος Δημητρίου.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τα στελέχη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, τα οποία εργάζονται καθημερινά για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, γιατί οι βραβεύσεις, όπως τόνισε, είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας.

Δείτε Επίσης

Οι παρεμβάσεις του Θωμά Μπέγκα στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων

Το τελευταίο αντίο στον Φίλιππο Τσουμάνη και από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου απηύθυνε ο ...