Πέμπτη , 24 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Eπισκέψεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ

Eπισκέψεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ

siriza

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων για τις περιοδείες υπ βουλευτών αναφέρεται:

”Όργωσαν τον Νομό Ιωαννίνων οι υποψήφιοι  βουλευτές, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μαντάς επισκέφθηκε με κλιμάκιο φίλων και μελών του κόμματος το Κεφαλόβρυσο και τον Βασιλικό το Σάββατο, ενώ την Κυριακή το Μέτσοβο και την Χρυσοβίτσα.

Ο Γιάννης Στέφος περιόδευσε το Σάββατο στο Μαντείο Δωδώνης, στον Πολύγυρο και στο Ελευθεροχώρι, όπου κύριο θέμα συζήτησης ήταν η διαχείριση των απορριμάτων, ενώ την Κυριακή βρέθηκε μαζί με τον επίσης υποψήφιο βουλευτή Πετρο Παλάσχα στον Παρακάλαμο, στους  Κουκλιούς, στο Μαζαράκι και στην Βροντισμένη, με συζητησεις για το Αγροτικό και την φροντίδα που πρέπει να δωθεί στην επαρχία.

Η Μερόπη Τζούφη, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη, περιοδεία στην πλατεία και την αγορά της Κόνιτσας, συνοδευόμενη από μέλη της ΟΜ Κόνιτσας, ενώ κατά την  επίσκεψή της στα χωριά Δίστρατο, Κεράσοβο, Μόλιστα και Γαναδιό που πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συζήτησε με τους κατοίκους για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου, τη στελέχωση του σχολείου και του νηπιαγωγείου, καθώς και το πρόβλημα της νεανικής ανεργίας, ενώ τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τους δασικούς συνεταιρισμούς. Εξόρμηση στα χωριά Ζαγόρι, Ασπραγγέλους, Μονοδέντρι, Βίτσα, Κουκούλι, Καπέσοβο, Τσεπέλοβο και Σκαμνέλι, πραγματοποίησε η Μερόπη Τζούφη, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

 

Ο υποψήφιος βουλέυτής Γιάννης Καραγιάννης επισκέφθηκε με ομάδα φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο το Πέραμα, τηνΑγ. Μαρίνα, την Κρύα, την Περίβλεπτο ,τις Καρυές, το Καλπάκι ,την Αρίστη και το Πάπιγκο, ενώ την Κυριακή είχε συνάντηση με ετεροδημότες που ζουν στην Δυτική Μακεδονία.

Ο υπ.βουλευτής Κώστας Μπασιούκας βρέθηκε μαζί με την υπ.βουλευτή Ελένη Κολοκούρη το Σάββατο στο Ελληνικό,στα Πλαίσια, στο Καλάντζι, στο Μονολίθι, στην Πλατανούσα, στην Γέφυρα Πλάκας και στα Πράμαντα, ‘οπου είχαν συνάντηση στο Δημαρχείο Βορείων Τζουμέρκων με τον Δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ και συζήτησαν το αγροτικό, το κτηνοτροφικό ,τα ξενοδοχειακά και τον τουρισμό. Την Κυριακή ο Κώστας Μπασιούκας βρέθηκε στους Καλαρρύτες, στο Προσήλιο, στους Χριστούς και στο Ματσούκι.”

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments