Πέμπτη , 24 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΕΙΔΙΚΗ – ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΝΤΖΟ

ΕΙΔΙΚΗ – ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΟΝΤΖΟ

Μέσα σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος και οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου τιμήσαμε τον Γιώργο Γκόντζο, ο οποίος ολοκλήρωσε τον εργασιακό του βίο, με μια ειδική εκπομπή που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η Βίκυ Μιχέλη, την Παρασκευή 21 Ιουλίου, για όλα όσα πρόσφερε απλόχερα με αμείωτη ένταση από τον Ιούνιο του 1989 έως και σήμερα, πάντα μέσα από την συχνότητα του Δ/Ρ Ιωαννίνων.

   Αναμνήσεις, αποτίμηση της μεγάλης προσφοράς απ΄όλους αλλά και τηλεφωνικές παρεμβάσεις από τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη, τον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννάκη, τον παραγωγό εκπομπών Τάκη Σιώρο, τον αδερφό του Γιώργου, τον αθλητικογράφο Κώστα Γκόντζο αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα, την σύζυγο Μαριάννα Γκαρτζώνη και την κόρη του Αλεξάνδρα Γκόντζου που βρέθηκαν στο στούντιο του Δ/Ρ.     Απ΄όλους εμάς που πορευτήκαμε μαζί, συνάδελφε, φίλε Γιώργο να είσαι πάντα καλά, με την οικογένειά σου, να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αυτή περίοδο της ζωής σου, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να είσαι ανενεργός.

Πολλά, αμέτρητα ευχαριστώ για τη μεγάλη προσφορά σου από τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ κι όλους τους εργαζόμενους του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων.

Δείτε Επίσης

Σ.Ζούμπας-Είναι  τιμητικό όταν  το ΠΑΣΟΚ θέλει  να ηγηθώ μιας τέτοιας μεγάλης  προσπάθειας στην Περιφέρεια. .Περίπλοκη η κατάσταση στον δήμο Ιωαννιτών

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Είναι  τιμητικό όταν  το ΠΑΣΟΚ θέλει  να ηγηθώ μιας τέτοιας μεγάλης  ...