Σάββατο , 17 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Με εκπλήξεις που θα σκορπίσουν κέφι το 2ο μέρος του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Με εκπλήξεις που θα σκορπίσουν κέφι το 2ο μέρος του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας συνεχίζει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του για το διαδικτυακό Καρναβάλι 2021. Θυμίζουμε ότι το φετινό -ειδικών συνθηκών- Καρναβάλι του  Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας αποτελείται από τέσσερις ενότητες. Το πρώτο μέρος οι φίλες και οι φίλοι του μεγαλύτερου Καρναβαλιού σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία το παρακολούθησαν το περασμένο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, με ώρα έναρξης 7:00 το απόγευμα, από το Κανάλι του CINEMATICON TV και άρεσε πολύ.

Υπάρχει πυρετός προετοιμασιών και για τις επόμενες διαδικτυακές εκδηλώσεις του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το ερχόμενο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, το Σάββατο 6 Μαρτίου και το Σάββατο 13 Μαρτίου. Ώρα έναρξης, 19.00 για όλες τις μεταδόσεις. Ήδη προστίθεται υλικό και είναι γεγονός ότι το 2ο μέρος του φετινού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας κρύβει μια σειρά από υπέροχες εκπλήξεις. Η θεματολογία του διαφοροποιείται προς το καλύτερο, γεγονός που κάνει τους διοργανωτές να πιστεύουν ακράδαντα ότι θα είναι ακόμα καλύτερο από το 1ο μέρος. Για σας που θέλετε να μη χάσετε το δεύτερο μέρος του φετινού διαδικτυακού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, κάντε εγγραφή στο Youtube και συγκεκριμένα στο CINEMATICON TV. 

Το link της μετάδοσης για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα είναι το ακόλουθο:

Δείτε Επίσης

Τοποθέτηση νέων στεγάστρων στάσεων αστικής συγκοινωνίας στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Ολοκληρώθηκε μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ” το έργο κατασκευής, μεταφοράς και τοποθέτησης των στεγάστρων των ...