Πέμπτη , 16 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / “El Toro”: Το νέο μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC!

“El Toro”: Το νέο μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC παρουσίασε στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών τον «El Toro», τη νέα του μασκότ, τη μοναδική μασκότ γυναικείας ομάδας μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και φυσικά στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών!

Ο «El Toro» αναπαριστά το έμβλημα της ομάδας μας, τον ταύρο, και φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7, ενώ το όνομά του προέρχεται από την ισπανική γλώσσα και σημαίνει «Ο Ταύρος»!

Σε μια δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας και της διακοπής των πρωταθλημάτων, αλλά κυρίως σε μια χρονιά με άδεια γήπεδα, η δημιουργία μασκότ συνιστά υπέρβαση για τη διοίκηση της ομάδας μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μεγαλώσει τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε όλα τα επίπεδα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας, τη WATT+VOLT (Κατάστημα Ιωαννίνων), που πίστεψε στο εγχείρημα, γι’ αυτό και προχωρήσαμε στην υλοποίηση, καθώς επίσης και τη σχεδιάστρια της μασκότ, κ. Φόνη Βραζέλη. Η επόμενη αγωνιστική σεζόν ευχόμαστε να μας βρει με γεμάτες κερκίδες και πλούσιες δράσεις κοντά στους μεγάλους, αλλά κυρίως στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, παρέα φυσικά με τον «Εl Toro»! 

Δείτε Επίσης

Θερμή υποδοχή για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων

Με κλαδιά ελιάς στεφάνωσε τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, ενώ ...