Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Δεν αποτελούσε προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η επέκταση της Ιόνιας Οδού στο τμήμα Ιωάννινα-Κακαβιά», σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη

«Δεν αποτελούσε προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η επέκταση της Ιόνιας Οδού στο τμήμα Ιωάννινα-Κακαβιά», σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη

Τον αποκλεισμό της Ηπείρου από το πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης κατήγγειλε στην Βουλή η βουλευτής Άρτας και Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη. Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η διασύνδεση της Ηπείρου με την Αλβανία μένει εκτός του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0.», επεσήμανε:

«Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στην περιοχή μου, στην Ήπειρο.

Διαχρονικά η Ήπειρος υπολείπεται στην ανάπτυξη. Επί ημερών μας έγιναν σημαντικά βήματα και έργα. Ωστόσο, μέσα στις εκατοντάδες σελίδες του Σχεδίου σας δεν βρέθηκε χώρος για το εμβληματικό έργο της επέκτασης της Ιόνιας Οδού από τα Ιωάννινα στην Κακαβιά.

Αν και έργα για άλλους οδικούς άξονες εν τέλει εντάχθηκαν, το πολυαναμενόμενο αυτό έργο των 400 εκατομμυρίων για έναν διευρωπαϊκό άξονα διασύνδεσης της Ηπείρου και της χώρας με την Αλβανία, δυστυχώς έμεινε εκτός.

Απ’ ό,τι φαίνεται δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία.»

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...