Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Αρχική / Επικαιρότητα / ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ

Από: Χάρης Δάφλος–

Ο Δήμος Δωδώνης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Δωδώνης. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/02/2020  με το πρόγραμμα της Οικιακής Μελισσοκομίας και στην συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα Βιολογικά Προϊόντα: Παραγωγή-Πιστοποίηση- Διάθεση.

Το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης του Δήμου Δωδώνης προσφέρει σημαντική επιμόρφωση, κατάρτιση στους συμμετέχοντες σε αντιστοιχία με την θεματική ενότητα που έχουν επιλέξει.

Με την ανταπόκριση των πολιτών να αγγίζει και να ξεπερνά το προβλεπόμενο όριο συμμετεχόντων, τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί η έναρξη της θεματικής ενότητας Αρωματικά –Φαρμακευτικά Φυτά, ενώ στην φάση της υλοποίησης βρίσκεται και το τμήμα που αφορά τον Εθελοντισμό: Πυρκαγιές-Πλημμύρες.

  Να σημειωθεί ότι η πρόσκληση δήλωσης συμμετοχής παραμένει ανοιχτή για την δημιουργία νέων τμημάτων, με τις εξής θεματικές ενότητες:

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
1 Βιολογικά Προϊόντα: Παραγωγή – Πιστοποίηση -Διάθεση 25
2 Εθελοντισμός: Πυρκαγιές – Πλημμύρες 25
3 Αρωματικά –Φαρμακευτικά Φυτά 25
4 Θεατρικό Εργαστήρι (ανεβάζω τη δική μου παράσταση) 50
5 Οικιακή μελισσοκομία 25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Κάθε υποψήφιος εκπαιδευόμενος για τη συμμετοχή του σε τμήματα μάθησης καταθέτει Έντυπη Αίτηση, στην οποία αναφέρει τα προσωπικά του στοιχεία και τα προγράμματα που επιθυμεί να παρακολουθήσει (έως 2 προτιμήσεις).

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου, στον Κρυφοβό του Δήμου Δωδώνης και έπειτα από την ολοκλήρωση τους χορηγείται πιστοποίηση.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. :2654360113, 2654360145, 2654360125

Ταχ. Διεύθυνση: Αγία Κυριακή Θεριακησίου

Email: [email protected]

Δείτε Επίσης

“Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή”: Ανοιχτή συζήτηση για τις εξελίξεις στον Δήμο Ιωαννιτών

Ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις στον Δήμο Ιωαννιτών διοργανώνει η παράταξη “Γιάννενα, πολίτες για ...