Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

 1. Ανακήρυξη Της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη Κ.Κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Δημότη  Ιωαννίνων και απονομή του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλης
 2. Έγκριση ονοματοθεσίας οδού και πλατείας στην περιοχή της Κιάφας.

ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Εισηγητής: κ. Σωτ. Σπυριδάκης, Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης

 • Έγκριση   εκμίσθωσης ακινήτου (κατάστημα) του Δήμου στην οδό Κυδαθηναίων 5-7 (περιοχή Πλάκας) στην Αθήνα.
 • Έγκριση για τη σύνταξη πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής του κ. Χρήστου Χαμίσηπου αφορά την καταπάτηση δημοτικής έκτασης στην Τοπική Κοινότητα Κατσικά του Δήμου Ιωαννιτών.
 • Παραχώρηση χρήσης   παλαιού δημοτικού σχολείου Κόντσικας  στον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό  Σύλλογο Κόντσικας.
 • Εξέταση   αιτημάτων  για συνέχιση  μείωσης μισθωμάτων δημοτικών ακινήτων.
 • Αναζήτηση αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών λόγω   διορθωτικής πράξης  για την ιδιοκτησία με ΚΑ 120301 στο ΟΤ Γ945  του Ρ.Σ. Νέας Ζωής.
 • Λήψη απόφασης για την παράταση της συμβάσεως μίσθωσης δημοτικού ακινήτου κτιρίου παλιών σφαγείων στην Τ.Κ. Δροσοχωρίου.
 • Καταβολή αποζημίωσης  στην Σουκοβέλου Ευγενία του Στεφάνου, κλάδου ΥΕ Εργατών-Καθαριστριών Σχολικών Κτιρίων με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου,  λόγω συνταξιοδότησης.

ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εισηγητής: κ. Ιωάννης Μπενέκος, Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης

 1. Έγκριση δράσεων τουριστικής προβολής του Δήμου Ιωαννιτών για το έτος 2020.

ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Εισηγητής: κ. Φ. Βάββας, Πρόεδρος της Επιτροπής

 1. Τροποποίηση χρήσεων γης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Λασπότοπου Δήμου Ιωαννιτών, στο πρόσωπο των ΟΤ επί των οδών Γεννηματά και Παπακηρύκου(αρ. αποφ. Ε.Π.Ζ. 14/2020).
 2. Τροποποίηση του εγκεκριμένου παλαιού ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής Κατσικά Δήμου Ιωαννιτών, στο ΟΤ 39(αρ. αποφ. Ε.Π.Ζ. 15/2020).

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

 1. Έγκριση της αριθ. 29/2020 απόφασης Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων με θέμα: «Τιμές εισιτηρίων για τις εκτός έδρας παραστάσεις της Πειραματικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΙ»

Εισηγητής: κ.Χρ. Κωτσαντή, Πρόεδρος Δ.Σ.

ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Εισηγητής: κ. Γ. Αϊβατίδης, Αντιδήμαρχος

 1. Έγκριση Α΄ Κατανομής ποσού 425.330,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων (Δ.Ε.Π. 14/2020).
 2. Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 566/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Ε.Π. 15/2020).
 3. Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον ¨Πολιτιστικό Σύλλογο Βρυσούλας Δήμου Ιωαννιτών¨ για την πραγματοποίηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων (Δ.Ε.Π. 16/2020).
 4. Παραχώρηση της χρήσης χώρων σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων (Δ.Ε.Π. 8, 10, 11 και 12/2020).

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

 1. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή συμβολαίου προσκύρωσης.
 2. Αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του  PINDOSHISTORICRALLYνα τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών το πρώτο ιστορικό ράλι κλασσικών αυτοκινήτων στην περιοχή μας.
 3. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ιωαννιτών και Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών για την ανάγκη τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ιωαννιτών.
 4. Αίτημα να τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου η πρόταση των κ.κ. Β. Δούβλη και Ελ. Παπασπύρου για την παραγωγή ενός MULTIMEDIAPROJECT με θέμα την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ή ΔΗΜΟΣΙΟ, και με προσωρινό τίτλο «ΓΙΑΝΝΕΝΑ SUPER 8».

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...