Σάββατο , 17 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Ενημέρωση του Δημάρχου Ιωαννίνων σχετικά με την πανδημία

Ενημέρωση του Δημάρχου Ιωαννίνων σχετικά με την πανδημία

«Στην περιοχή μας είμαστε στη χειρότερη φάση από την έναρξη της πανδημίας». Την επισήμανση αυτή έκανε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Ελισάφ, τα ενεργά κρούσματα στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών ανέρχονται στα 269. Οι 208 συμπολίτες αναρρώνουν στα σπίτια τους, ενώ οι 61 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία.

«Υπάρχει σχετική πίεση και στα νοσηλευτικά ιδρύματα» τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, προσθέτοντας ότι «στις Μονάδες Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου νοσηλεύονται 45 ασθενείς, ενώ 14 είναι στις ΜΕΘ COVID-19. Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα νοσηλεύονται 18 ασθενείς στις Μονάδες Λοιμωδών και τρεις στη ΜΕΘ».

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην συνοικία της Νέας Ζωής, με αρκετά κρούσματα μεταξύ των Ρομά», ανέφερε ο Μωυσής Ελισάφ.

Δείτε Επίσης

Κ.Καμπουράκης(Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου για το self test)–“Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη……Ακόμα ...