Κυριακή , 19 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ενότητα Πολιτών – Νεα Γιάννενα: Για το ξενοδοχείο «καραντίνας» στο Πέραμα

Ενότητα Πολιτών – Νεα Γιάννενα: Για το ξενοδοχείο «καραντίνας» στο Πέραμα

Η παράταξή «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την επιλογή συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας  στην Δημοτική Ενότητας Περάματος, προκειμένου να λειτουργήσει ως υποδοχέας πιθανών κρουσμάτων COVID 19.

Ο προβληματισμός της παράταξης έγκειται στο γεγονός ότι η εν λόγω μονάδα βρίσκεται εντός του οικισμού του Περάματος που αποτελεί κατεξοχήν τουριστική περιοχή και απέχει μόλις 100 μέτρα από την είσοδο του Σπηλαίου, ενός σημαντικού τουριστικού προορισμού του Δήμου Ιωαννιτών.

Παράλληλα θεωρεί ότι μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει ένα ακόμα πλήγμα για τους επαγγελματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό ύστερα και από μια τετράμηνη δύσκολη περίοδο.

Στη συνέχεια η παράταξή «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» ανέφερε ότι στηρίζει τις ενέργειες του τοπικού συμβουλίου και του προέδρου και συμμερίζεται την αγωνία των επαγγελματιών της περιοχής για το μέλλον των επιχειρήσεων τους.

Τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει δεν μπορούν να περιορίζονται σε λογικές του «νίπτω τας χείρας». Απαιτούνται άμεσες και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...