Κυριακή , 4 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Ν.Ο.Ι. με 12 επίλεκτα «κουπιά» πάει στον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης!

Ο Ν.Ο.Ι. με 12 επίλεκτα «κουπιά» πάει στον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης!

Αρκετούς μήνες μετά τη συνηθισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του λόγω της πανδημίας, θα λάβει χώρα ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Δυναμικό «παρών» στις προκρίσεις θα δώσει, ως συνήθως, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος κατεβαίνει στον Σχινιά με αποστολή 12 επίλεκτων αθλητών. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία των Ανδρών θα αγωνιστούν με τα «χρώματα» του Ν.Ο.Ι. οι Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης και Λεωνίδας  Παλαιοπάνος, Άρης και Γιώργος Γραμμενιάτης. Στην κατηγορία των Εφήβων θα αγωνιστούν τα εξής Γιαννιωτόπουλα: Παύλος Φαϊτάς, Ιάσονας Εξάρχου, Γιώργος Κώτσιας, Ηλίας Μπλέτσας, Θανάσης Μάστακας, Σπύρος Γεωργίου και Ανδρέας Καρέτσος.

Την ομάδα του Ομίλου θα συνοδεύσουν οι προπονητές Αγγελική Γκρέμου και Φώτης Λιόντος, ενώ στον Σχινιά θα βρεθεί, για να παρακολουθήσει από κοντά τις μάχες των πληρωμάτων του Ν.Ο.Ι., η Πρόεδρός του Μάρθα Παλαιοπάνου.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι με βάση τις επιδόσεις των αθλητών που θα λάβουν μέρος στον Αγώνα θα γίνει η επιλογή εκείνων που θα πάρουν εισιτήριο για το αμέσως επόμενο κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας. Όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...