Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / αθλητικες εγκαταστασεις / Με έργα κατασκευής και αναβάθμισης βελτιώνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις ο Δήμος Ζαγορίου

Με έργα κατασκευής και αναβάθμισης βελτιώνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις ο Δήμος Ζαγορίου

Τη βελτίωση των αθλητικών του χώρων δρομολογεί ο Δήμος Ζαγορίου.

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το έργο «Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων Τσεπελόβου του Δήμου Ζαγορίου», συνολικού προϋπολογισμού 613.428,00 χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για έργο που αφορά το υφιστάμενο αθλητικό κέντρο στο Τσεπέλοβο, με το οποίο προβλέπεται η τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο υπάρχον γήπεδο ποδοσφαίρου, εγκατάσταση   φωτιστικών σωμάτων LED, ολοκλήρωση του κτηρίου των αποδυτηρίων και κατασκευή γηπέδου μπάσκετ με ελαστικό τάπητα, τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής και περίφραξη.

«Στηρίζουμε στην πράξη τον μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέσα από ένα πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εκπόνησε o Δήμος Ζαγορίου, αλλάζουμε την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ζαγορίου, Γιώργος Σουκουβέλος, δεσμευόμενος για τη δημιουργία και νέων γηπέδων που θα αποδοθούν στους δημότες της περιοχής.

Δείτε Επίσης

ΑΡ.Π.Ι. ΚΑΙ ΑΡ.Π.Η. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Σ. «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

«ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ» ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ...