Σάββατο , 18 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ / Συγκέντρωση τροφίμων για το Πάσχα από τον ΕΕΣ Ιωαννίνων

Συγκέντρωση τροφίμων για το Πάσχα από τον ΕΕΣ Ιωαννίνων

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους, το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με πίστη στο ανθρωπιστικό ιδεώδες και στο σκοπό του, προγραμματίζει για τις άγιες ημέρες του Πάσχα να διανείμει δέματα αγάπης σε ευάλωτες οικογένειες και μοναχικά άτομα.

Για το σκοπό αυτό, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων σε πολλά super market της πόλης, στα οποία όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να βοηθήσουν θα βρίσκουν τα καλάθια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πίσω από το χώρο των ταμείων, ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται για τη δράση από Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Επίσης, συγκέντρωση ειδών θα πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 09:00 – 14:00 στα γραφεία του Π.Τ. Ιωαννίνων, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 2, Παλαιό Χατζηκώστα, Μόλος.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τρόφιμα μακράς διάρκειας, που δεν χρειάζονται ψυγείο, όπως λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, μπισκότα, κονσέρβες, παιδικές τροφές, γάλα (συμπυκνωμένο). Η δράση θα διαρκέσει όλο τον Απρίλιο.

Εκτός από τους συμπολίτες μας, καλούμε τους Κοινωνικούς, Πολιτιστικούς, Επαγγελματικούς κ.ά. Συλλόγους και Φορείς της περιοχής, καθώς και Εταιρείες κι Επιχειρήσεις, να συνδράμουν στην προσπάθειά μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 26510 37417& 26510 26581.

Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Καλές γιορτές!

Δείτε Επίσης

«Πολυεπίπεδη η προσφορά και το κοινωνικό έργο των Γιαννιώτικων επιχειρήσεων», σύμφωνα με τον Δημήτρη Δημητρίου

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δρ. Δημήτριος Δημητρίου, σχετικά με τη ...