Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ένα έργο που θα στηρίξει τα εμπορικά καταστήματα της Άρτας

Ένα έργο που θα στηρίξει τα εμπορικά καταστήματα της Άρτας

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων παρουσιάσθηκαν χθες, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, οι Αρχιτεκτονικές Προτάσεις και τα Βραβεία της Κριτικής Επιτροπής για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου του Δήμου Αρταίων (open mall).

Είχε προηγηθεί ανοικτός αρχιτεκτονικός διαγωνισμός, για την διασφάλιση της διαφάνειας αλλά και για την κατάθεση προτάσεων από σημαντικά αρχιτεκτονικά σχήματα. 

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν διαδικτυακά οι μελετητές, οι οποίοι και  παρουσίασαν τις προτάσεις που προκρίθηκαν για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αρταίων (open mall).

Παρόντες, πάντα διαδικτυακά, ήταν και τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής (ορίστηκαν με βάση την νομοθεσία), τα οποία είναι διακεκριμένοι αρχιτέκτονες, όπου και σημειώνοντας την πολύ καλή δουλειά των μελετητών και τη δυσκολία στην επιλογή των καλύτερων προτάσεων.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...