Δευτέρα , 18 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Good Morning Vietnam στο Προσήλιο

Good Morning Vietnam στο Προσήλιο

Στην 3η μέρα προβολών του Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά του Συλλόγου Προσηλιώτων, η κινηματογραφική οθόνη επιστρέφει για 9η συνεχή χρονιά στην πλατεία του χωριού-έδρα του Φεστιβάλ.

Το Σάββατο 10/8, λίγο μετά τις 21:00, οι παραδοσιακές πεζούλες της πλατείας του Προσηλίου σας περιμένουν να απολαύσετε μια ταινία σταθμό στην καριέρα του μεγάλου RobinWilliams.

Μια ταινία του 1987, το GoodMorningViertnam, συγκαταλέγεται για πολλούς στις πιο απολαυστικές αντιπολεμικές ταινίες. Ταινία του BarryLevinson με τον ForestWhitaker και τον ανεπανάληπτο RobinWilliams σε μια ερμηνεία που προτάθηκε για Oscar.

Βασισμένη στο αληθινό πρόσωπο του AdrianConauer, η ταινία παρακολουθεί την πορεία ενός ανορθόδοξου ραδιοφωνικού ντισκ-τζόκεϊ, που μετατίθεται το 1965 στον σταθμό της Σαϊγκόν. Το ιδανικό πεδίο για έναν ασταμάτητο αυτοσχεδιασμό του RobinWilliams, ο οποίος εδώ μεταφέρει όλη του την εμπειρία από το standupcomedy για να «γεμίσει» τον ρόλο του εκφωνητή που έρχεται σε σύγκρουση με το στρατιωτικό κατεστημένο. Ο ήρωας βγαίνει στον δρόμο για να γνωριστεί με τους Βιετναμέζους και τότε βιώνει από πρώτο χέρι την εμπειρία του πολέμου.

Κάτω από την δροσιά του υπεραιωνόβιου πλατάνου, θα ξεχάσουμε για λίγο τον καύσωνα, οπότε να έχετε μαζί σας και μια έξτρα μπλούζα. Όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο, ενώ ο Σύλλογος, όπως κάθε χρονιά «εντός έδρας», θα έχει φροντίσει για τις απαραίτητες «παπαδίτσες».

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και το πως θα έρθετε στο Προσήλιο στο www.prosilio.org

 

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of