Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Πολιτική / Κάλεσμα συμμετοχής στις οργανωτικές διαδικασίες για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη από τον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Κάλεσμα συμμετοχής στις οργανωτικές διαδικασίες για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη από τον ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

Σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων καλεί όσους πολίτες το επιθυμούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συμμετοχής στις οργανωτικές διαδικασίες για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη, αναφέρονυας σχετικά:

«Καθώς η χώρα και ο τόπος μας βιώνουν σήμερα τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού και η ανεπαρκής διαχείρισή της από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι πλέον ορατό ότι οδηγούμαστε εκ νέου σε μια βαθιά υγειονομική, οικονομική και κοινωνική κρίση. Μια κρίση που η Κυβέρνηση δυστυχώς μετατρέπει σε καταστροφή για τους πολλούς και ευκαιρία για τους λίγους και εκλεκτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ καλείται να στηρίξει ξανά την κοινωνία και να εμπνεύσει τον αγώνα για μια ζωή με αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας συνθήκες, η πορεία διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συνεχίζεται, και βρίσκει καθημερινά θετική αποδοχή από περισσότερους συμπολίτες μας που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν ενάντια στη βίαιη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους της κοινωνίας και την καταπάτηση θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων. Οι Οργανώσεις Μελών στο Νομό Ιωαννίνων όπως και σε όλη τη χώρα, προχωρούν στην υλοποίηση των οργανωτικών διαδικασιών με ορίζοντα τα τέλη Φλεβάρη για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη, και στην ανάδειξη των νέων συντονιστικών τους και της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής. Τα νέα μέλη που εγγράφονται μέχρι και την 7η Φεβρουαρίου είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας i-syriza είτε με αίτηση, έχουν πλήρη δικαιώματα συμμετοχής στις καταστατικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ιωαννίνων.

Η ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων προοδευτικών πολιτών στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ώστε να εκφράζονται πλήρως όλες οι κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις, είναι και αυτή προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός πλατιού μετώπου που θα ανακόψει την επέλαση των ακραία νεοφιλελεύθερων και συντηρητικών δυνάμεων που εκπροσωπεί η κυβέρνηση της ΝΔ και την επιβολή των σκληρά ταξικών πολιτικών τους.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα i-syriza παραμένει ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να εγγραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κι εμείς απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλους τους συμπολίτες μας.  Να δώσουμε μαζί τον δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα για ένα αύριο που θα χωράει τα όνειρα και τις ελπίδες μας.»

Δείτε Επίσης

Ν.Ηλίας-Αποφασιστικά και συγκρουσιακά με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

  Από-Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-  Τις  θέσεις  του  κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ  αλλά  και σχόλια  για  πολιτικά , κοινωνικά  ...