Τρίτη , 19 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Άρτας

Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Άρτας

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας προαναγγέλλει κινητοποιήσεις ενόψει του Πανελλλαδικών συλλαλητηρίων της 13ης Οκτώβρη σε σχετική ανακοίνωσή του:

«Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!»

       Απ’ ό,τι φαίνεται με τις λεγόμενες κυβερνητικές διαρροές, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει με νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, να περάσει το χτύπημα της ιστορικής κατάκτησης των εργαζομένων, το χτύπημα του οκτάωρου. Καλούμε όλα τα σωματεία, όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, σε αγωνιστική απάντηση στις επιδιώξεις του κράτους και της εργοδοσίας, να μετατρέψουν τους εργάτες σε δούλους, και τα σωματεία σε φερέφωνά τους.

Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε. Να τους φύγει απ το μυαλό ότι θα δουλεύουμε ήλιο με ήλιο. Και μια πρώτη απάντηση που θα τους κόψει την όρεξη, θα την πάρουν στα πανελλαδικά συλλαλητήρια την Τρίτη 13 Οκτώβρη εκ των οποίων αυτό που θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ από την πλατεία Κιλκίς. Να περιμένουν και τα «χαιρετίσματά» μας στην απεργία που έρχεται. Αν νόμισαν ότι θα περάσουν άβρεχτοι το χτύπημα στην καρδιά του σταθερού ημερήσιου χρόνου εργασίας, νύχτωσαν μακριά. Η «πανδημία» του εργατικού κινήματος, «θα τους κλείσει στα σπίτια τους».

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...