Κυριακή , 21 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Βράβευση της τοπικής Βιολογικής Μελισσοκομίας MELODIA σε διεθνή διαγωνισμό

Βράβευση της τοπικής Βιολογικής Μελισσοκομίας MELODIA σε διεθνή διαγωνισμό

MELODIA – Βιολογική Μελισσοκομία βραβεύτηκε φέτος στον διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας, Great Taste 2020. Η τοπική μονάδα με πέντε συμμέτοχες απέσπασε πέντε διακρίσεις. Οι ποικιλίες βιολογικών μελιών που διακρίθηκαν είναι: Βελανιδιάς, Κουμαριάς, Ελάτου, Ερείκης και Καστανιάς. Ξεχώρισαν δε ανάμεσα σε 12.777 συμμετοχές και κέρδισαν τους επαίνους των γευσιγνωστών του Βρετανικού διαγωνισμού (https://greattasteawards.co.uk/). Τα βραβεία αυτά έρχονται να επισφραγίσουν τις παλαιότερες χρυσές διακρίσεις της MELODIA, στον διαγωνισμό βιολογικών μελιών BIOMIEL, στην Ιταλία κατά τα έτη 2017, 2018 και 2019.

Η MELODIA είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για το γεγονός ότι τα βιολογικά μέλια  της Ηπείρου γίνονται όλο και πιο γνωστά στο διεθνή κοινό και κατατάσσονται στην κορυφή της γεύσης και της ποιότητας τροφίμων σε παγκόσμια κλίμακα .

Σύντομη και περιεκτική παρουσίαση της MELODIA και των μελιών που παράγει καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας https://melodiaorganichoney.com/en/

MELODIA – Βιολογική Μελισσοκομία

Έδρα :Καρίτσα, Δήμου Ζίτσας, Ν. Ιωαννίνων

Βήρος Κυριάκος  – μελισσοκόμος παραγωγός

Τηλ. 69474134343

Δείτε Επίσης

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “Συνάδελφος επιβεβαιώνει τον κοινωνικό μας ρόλο και την ανθρώπινη αποστολή μας”

Σήμερα ενημερωθήκαμε από συμπολίτη μας (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση της Ένωσής μας) για ...