Τετάρτη , 22 Ιουνίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Κουκλοθέατρο Αντράλα: «Μα… Γυρεύοντας με τον Antonio Jimenez de la Salsa»

Κουκλοθέατρο Αντράλα: «Μα… Γυρεύοντας με τον Antonio Jimenez de la Salsa»

O Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς Πεντέλης, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και το Κουκλοθέατρο Αντράλα παρουσιάζουν την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020, ώρα 21:00, στην αυλή του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων μια παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο:  

«Μα… Γυρεύοντας με τον Antonio Jimenez de la Salsa»

Ο μοναδικός, ανεπανάληπτος, εμπνευστής των γεύσεων, τρομερός chef Antonio Jimenez de la Salsa, έχει γράψει μια συνταγή που είναι μοναδική – και αυτή παρουσιάζει όπου και αν βρεθεί. Τι γίνεται όμως όταν ένας ποντικός του χαλάει τα σχέδια; Θα τα καταφέρει; Μπορούμε να τον βοηθήσουμε;  Μια διαδραστική παράσταση κουκλοθεάτρου που κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Σενάριο: Σωκράτης Παππάς, Δημήτρης “James”  Μπασδάνης

Σύλληψη ιδέας: Αγγελική Γουναρίδη, Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος

Κατασκευή κούκλας – σκηνικών: Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος, Σωκράτης Παππάς

Επιμέλεια μουσικής: Δημήτρης “James” Μπασδάνης

Ευχαριστίες στους: Βίκυ Βάββα και Γεωργία Κατσούδα

Παραγωγή: Κουκλοθέατρο Αντράλα

Είσοδος ελεύθερη. Υποχρεωτική χρήση μάσκας, απαγόρευση ορθίων. Τα παιδιά πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται και θα γίνει καταγραφή των ενηλίκων θεατών. 

“Το κουκλοθέατρο ανοίγει μπροστά στα μάτια του παιδιού – θεατή, έναν κόσμο δοσμένο σε απόλυτη αναλογία με την πραγματικότητα.

  Το κουκλοθέατρο ως θέαμα επίσης, προσφέρει στο παιδί ερεθίσματα που το εμπλουτίζουν ψυχικά συναισθηματικά, νοητικά, γνωστικά. Παρακολουθώντας μια παράσταση κουκλοθεάτρου ζει μέσα σε συναισθηματική ένταση τη μαγεία και το θαύμα. Βιώνει τη θεατρική σύμβαση, όταν, ξαφνικά οι άψυχες κούκλες ζωντανεύουν. Το παιδί μεταφέρεται σε ένα φανταστικό χώρο, ξεφεύγει από την πραγματικότητα, συμμετέχει, ταυτίζεται, διασκεδάζει, παραδειγματίζεται από τη δράση της κούκλας”.

http://www.pkdi.gr/ – e-mail: [email protected] – facebook: Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων

Δείτε Επίσης

Νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Βασίλης Γαρδίκος

Συνεδρίασε χθες  για πρώτη φορά η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων,  μετά τις ...